50 A Burger & Champagne Bar

Na zagrebačkom Europskom trgu, već godinu dana nepca Zagrepčana i mnogobrojnih turista oduševljava ova mlada,ambiciozna ekipa zaljubljenika u burgere. Svojim gostima rado će ispričati zašto se burgeri i pjenušci vole te vam rado preporučiti jednu od „winning“ kombinacija koktela uz vaš obrok. Posjet ovom baru pravi je doživljaj, jer osim nevjerojatno ukusne i okusne hrane tu možete sresti zanimljive ljude, guštati svim osjetilima i super se provesti. Nedavno su proširili svoj jelovnik, pa osim burgera kod njih možete pojesti ramen za prste polizat'.

Posebno su ponosni na kvalitetu svojih jela koja spravljaju od isključivo vrhunskih sastojaka, a većinu njih mogu pripremiti i u bezglutenskoj varijanti. Isto tako mogu se pohvaliti i vege varijacijama jela. Nadaleko su poznati po šarenim razigranim koktelima neobičnih kombinacija okusa, a njihov hit Orange Batida moći ćete kušati i na Foodballerki.

Na Foodballerku 50 Burger & Champagne Bar donosi nove kreacije:

Buffalo pileća krilca u varijanti od 0.5 ili 1 kg – za škvadru – servirano s domaćim umakom od plavog sira i štapićima od mrkve i celera

Grandpa's Pork Neck Sandwich – grill svinjski vrat, domaći slatki chili umak, jaja, coleslaw, pecivo

BBQ Burger – junetina, dimljena mozzarella, ukiseljeno povrće, salata, domaća bbq majoneza, coleslaw, pecivo

Naked fries – prženi krumpirići s kečapom ili majonezom po izboru

Kokteli: 50 Hugo , Orange Batida

Šampanjci:: Bianca Vigna, Collard Picard Brut, Collard Picard Rose

TOP