BarBaQ

Na Foodballerku će elegantno ušetati malecna peć, teška samo 4450 kg  i površine iskoristivog prostora za kuhanje od 3m2, prava sitnica zar ne?

Smoker, ili pušnica na vrući dim, s rasponom topline od 100 do 250 stupnjeva, ima kapacitet do 100 kg mesa u jednom kuhanju. Kad probate dimljeno meso spravljeno na ovaj način, osjećat ćete se kao u raju jer okusi su neopisivi,  a vaši će okusni pupoljci pjevati od sreće.


Začini su im iznimno važni, svakodnevno ih sami pripremaju. Za slatke varijante biraju bijeli i smeđi šećer, jabučni sok, melasu i med, za kisele jabučni ili balzamični ocat, limun i limetu, a ljuti okusi obogaćeni su ljutim umacima i chilli kombinacijama.

Na Festivalu će ponuditi sljedeće delicije: Pulled Pork Sandwich/Sendvič s trganom svinjetinom

Pulled Chicken Tortilla/ Tortilja s trganom piletinom, BBQ Chicken wings / BBQ pileća krilca

BBQ Fresh Bacon & Cheese Sandwich / Sendvič od BBQ carskog mesa i sira

Pork Ribs / Svinjska rebarca, Beef Ribs & Brisket / Goveđa rebra i prsa

BBQ Smoked Burgers & Cheeseburgers / BBQ dimljeni burgeri

Selekcija salata sa i bez BBQ mesa

Selekcija BBQ umaka i dresinga za salatu

TOP