Cocktail Bar Rakijarnica&Mangosta

Totalno otkačena ekipa već godinama je sveprisutna, a najčešće na zagrebačkim open-air festivalima. Vrlo su vješti kad treba posjetiteljima utažiti žeđ jer nude čak dvadesetak vrsta koktela, desetak vrsta sokova i smoothija i petnaestak vrsta rakija i likera. Osim klasika Mojita i varijacija Gin tonika po kojima ih već svi znaju, prepoznatljivi su i po koktelima koje poslužuju u lubenici i ananasu. 

Za Foodballerku pripremaju veliko iznenađenje: voćne salate u prekrasnim dekorativnim ananasima i lubenicama. Jedva su nam otkrili da pripremaju i novi koktel kodnog imena USE but don't ABUSE za koji je njihov barmen, poznati putopisac Tomislav Perko, osvojio prvo mjesto na Junior Bar Challenge natjecanju. Imaju oni pića i za one najmlađe – osvježavajuće sokove i smoothije. 

A ako ste totalni klasičar, na najšarenijoj kućici čeka vas pivo i birana vina, ali ni to nije sve! 

Petnaestak vrsta rakija bit će vam najbolji prijatelj kad naši vode, ali i kad gube. Sve je puno lakše uz fine, autohtone hrvatske rakije, raznih boja, mirisa i okusa zar ne? Mnogi ih nazivaju magičnim eliksirima, bez njih su tulumi i zabave nezamislivi, a baš nas zanima koji će okusi ovih kratkih pića biti najpopularniji na Foodbalerki. 

Ova je kućica, osim po svojoj odličnoj ponudi, poznata i po uvijek ljubaznom osoblju, koje će vam u tren oka preporučiti baš ono što vam treba, bilo da „utapate“ tugu ili se veselite do neba. 

Već se veselimo ovoj kućici koja na svakom od događanja drugačije izgleda, no ono što se nikad ne mijenja je sjajna vibra, dobro raspoloženje i šarene boje mirisnih opojnih pića i napitaka.

TOP