T&T Street Food & Drinks

T&T kućicu predstavlja dvojac Fran&Marko. Njihov glavni adut je street pašticada u pita kruhu, napravljena po tradicionalnoj recepturi. Nakon suludo uspješne street sarme, T&T dvojac nastavlja sa zanimljivim spojevima tradicionalnog i modernog. Uz to nude domaće ledene čajeve, osvježavajuće koktele s ledenim čajevima, infused gin&tonic s ginom koji sami infuziraju s raznim začinima i biljkama, 'Lady Beer' pivo za dame i mnoga druga pića. 

Domaći ledeni čaj sami spremaju, a bio on s alkoholom ili bez njega, idealno je osvježenje za ljetne dane. Infused G&T No.1 i Infused G&T No. 2 oduševit će svakog ljubitelja Gin&Tonic-a.     

U ponudi osim već poznatih koktela kao što su Mojito, Moscow Mule, Irish Mule, Gin&Tonic i drugi, nude T&T Antique Special koji predstavlja njihovu verziju 'štrukanog pelina', pripremljenu s Antique Pelinkovcom, limunovim sokom, narančinim sokom i špricom gazirane vode. Jedne stvari nikada ne fali i potpuno je besplatna, a to je pozitivna energija koju ćete dobiti na T&T kućici. Dođite i uvjerite se sami!

TOP