The Garden Bar & Kitchen

Pomislili ste da je ovo jedan običan restoran? The Garden Bar & Kitchen je prije svega koncept prostor u centru Zagreba, carstvo craft piva, ali i mjesto koje nudi iznimno ukusnu hranu te je sve praćeno sjajnom glazbom. Čak šesnaest točionika s različitim craft kapima dolazi izravno iz Garden pivovare, a „udomljuju“ i gostujuća piva iz cijelog svijeta. The Garden Bar & Kitchen tim posvećuje jednaku pažnju hrani koju poslužuju kao i crat pivu kojeg toče. Inspiraciju pronalaze u lokalnim proizvodima, kreirali su jelovnik koji se savršeno sljubljuje s pivom kojeg nude, a za one koji nisu previše gladni i samo bi nešto gricnuli tu su i slasni zalogajčići.

Želite li privatnu zabavu baš na ovom sjajnom mjestu, za skupine do 12 osoba organiziraju kompletan doživljaj na kojem sljubljuju pivo i klopu, u posebno uređenom prostoru koji isto tako može poslužiti i za radne sastanke koje želite začiniti. Neizostavni dodatak ukusnoj hrani i sjajnom craft pivu je glazba, koja je sastavni dio svake Garden priče, a s ogromnom strašću osmislili su poseban sound system, san za audiofile, koji osigurava savršenu glazbenu pozadinu za svaku priliku.

Na Foodballerku dolaze sa sjajnim izborom craft piva, od craft lagera, preko zahmeljenih IPA punih okusa, savršenog Pale Alea, te Stouta, a sve će se to savršeno spariti uz njihova sočna BBQ rebrica i krilca.

TOP