Time restaurant & bar

Vibrantna atmosfera poput one u njujorškim restoranima postala je svakodnevica u zagrebačkom fusion restoranu i baru TIME. On se u noćne sate pretvara i u jedno od omiljenih mjesta svih ljubitelja dobre zabave i urbane glazbe, zbog čega je ubrzo postao IT mjesto u gradu. Osim sjajnom hranom i velikim izborom pića i koktela, Time se može pohvaliti i slastičarnom pod vodstvom mladog chefa Roberta Hromalića koji tradicionalne hrvatske deserte predstavlja u modernijim verzijama izrađujući ih najsuvremenijim tehnikama, a svaki se sloj ručno ukrašava.

Ekipa iz Timea na Foodballerki pripremila je nekoliko jela i deserata prigodnih za uživanje u nogometnoj groznici koji baš nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Radi se o sljedećim delicijama:

1. Prženi oslić s krumpirićima - oslić orly s prženim krumpirićima i tri umaka.

2. Pohana piletina i krumpirići s tri umaka - pohani panirani pileći batak i zabatak s prženim krumpirićima i tri vrste umaka.

3. Velika porcija pohane piletine s krumpirićima i umacima - pohani panirani pileći batci i zabatci s prženim krumpirićima i tri vrste umaka.

4. Hladna salata s dimljenom jadranskom tunom - salata s dimljenom tunom, dressingom i šarenom salatom.

5. Prženo povrće s umacima - prženo povrće u orly smjesi s tri vrste umaka.

6. Hummmus s domaćom lepinjom i tri vrste umaka.

*** Tri vrste umaka - BBQ umak, tartar, chilli mayo.

 

Za slatkoljupce Robert Hromalić je opet nadmašio samog sebe:

WORLD CUP SEMIFREDDO

HRVATSKA - MARASKA VIŠNJA 2kom 

ARGENTINA - DULCHE DE LECHE KARAMEL 2 kom

NIGERIA - ČOKOLADA - KOKOS 2kom 

ISLAND - NUGAT 2kom 25kn

SUMMER STRAWBERRY 'FRITULA'

Fritula punjena jagodama, mentom i kremom od vanilije

TOP